Most Impressive - Multimedia Designer Portfolio Curriculum Vitae

Portfolio

Dit is een klein overzicht van alle noemenswaardige projecten die ik tijdens mijn carrière heb
ontwikkeld/ontworpen. Ik probeer deze zoveel mogelijk actueel te houden.

Most Impressive – Digital Art and Design

Portfolio – Multimedia Designer
Een krachtige combinatie van verschillende expertises…

Van video tot huisstijl. Geen programma is een beperking en geen uitdaging te groot. Vandaag de dag moet een Multimedia Designer van alle markten thuis zijn. Daarom probeer ik mijzelf altijd nieuwe dingen te leren. Kennis is macht. Ik heb 3D modellen gemaakt voor Artifort en TV commercials voor Toverland. Veelzijdigheid is van belang in mijn vak in een markt die altijd in beweging is. Letterlijk en figuurlijk.

Portfolio – Levitone
Muziek maken op hoog niveau

Muziek maken doe ik graag, en heb een aantal officiële releases op mijn naam staan. Dit doe ik onder de naam “Levitone” (Een combinatie van “Levitate” en “Tone”). Ik richt mij voornamelijk op Melodic House en Trance, maar altijd in de progressieve hoek. Oftewel ik probeer altijd iets nieuws! Ik werk veel samen met mijn goede vriend “Four Days” uit Amsterdam. Mijn muziek is te vinden op o.a. Spotify, Beatport en iTunes.

Portfolio – Aliens: Colonial Marines
3D Renders voor de fans

Tot voor kort speelde ik graag een videogame op zijn tijd. Met 2 kinderen wordt dit uiteraard steeds lastiger, maar hier maak ik af en toe nog eens tijd voor. Voor deze game heb ik een aantal bureaublad achtergronden ontworpen om de aandacht te krijgen van de developers. Ik heb aan het ontwerpen veel plezier beleefd en zoveel mogelijk de originele karakters benaderd uit de film.